Wegwijstraject

IMG-20210815-WA0004

Tijdens het Wegwijstraject kun je onbeperkt gebruik maken van mijn ervaring en expertise. Ik sta ik naast je, begeleid je door het proces heen en help jou bij het nemen van alle stappen. Je kunt mij ten alle tijden persoonlijk advies vragen, specifiek voor jouw situatie, en jouw zorgen met mij bepreken.

Je hoeft echt niet alleen door dit intensieve proces te gaan. Laat mij jouw vraagbaak en rots in de branding zijn.

We gaan dit avontuur samen tegemoet!

Ik hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel er op je af komt als je besluit te gaan emigreren naar Zweden. Dat weet jij als geen ander. Er is zo veel waar je over na moet denken, wat je moet onderzoeken en ontelbaar veel dingen die geregeld moeten worden. En dat allemaal terwijl je ook geconfronteerd wordt met je eigen emoties, die van je kinderen en de mensen om je heen.

Het is ook niet niks. Je laat alles achter en komt in een totaal nieuwe situatie terecht. Naast dat het een super leuk avontuur is, brengt het ook een hoop onzekerheid en spanning met zich mee. 

Een emigratie verloopt 9 van de 10 keer niet zoals verwacht. Je zult niet de eerste zijn die tegen obstakels aanloopt of het even niet meer weet. Stel je voor hoe fijn het dan is dat je iemand tot je beschikking hebt die de taal goed kent en bekend is met dit soort situaties. 

Je hoeft het namelijk echt niet alleen te doen. Ik kan je helpen!

Leonie
⭐⭐⭐⭐⭐

“Love Daniëlle! Ze is vrolijk, toegankelijk en super betrokken en heeft ons extreem goed en snel geholpen met het regelwerk rond onze emigratie. Toen we ons huis kochten informeerde ze bijvoorbeeld binnen een dag bij de gemeente hoe oud onze septic tank was, en tijdens de maandelijkse videogesprekken (die trouwens heel gezellig waren :)) deelde ze aan de lopende band handige tips en websites. Wat we vooral fijn vonden is dat ze ons als gelijken behandelde en niet vanuit een ivoren toren haar wijsheid verkondigde. Daarmee heeft ze onze emigratie oprecht heel veel leuker en makkelijker gemaakt.”

Tijdens het Wegwijstraject kun je onbeperkt gebruik maken van mijn ervaring en expertise. Je krijgt persoonlijke hulp en begeleiding bij het voorbereiden en/of uitvoeren van jouw emigratie.

Je kunt kiezen uit een traject van 3 maanden of 6 maanden.

Tijdens deze periode:

  • Hebben wij iedere maand een videobelgesprek waarin ik jou kan informeren, adviseren en (onder)steunen in het emigratieproces. Zowel op praktisch als mentaal gebied;
  • Kun je mij onbeperkt vragen stellen via de mail en/of WhatsApp;
  • Kun je mij bellen bij een vraag of situatie met spoed;
  • Kun je mijn praktische hulp inschakelen. Ik kijk, denk en zoek met je mee. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het zoeken naar een huurwoning, begeleiden in het aankoopproces van een koopwoning, in kaart brengen van onderwijs en/of werkgelegenheid van een specifiek gebied, helpen met het invullen van formulieren voor registraties of namens jou contact opnemen met scholen, bedrijven of instanties. Dat is volledig aan te passen naar jouw situatie, wens en behoefte.

Daarnaast krijg je ook nog eens 12 maanden toegang tot de Emigratiewijzer én onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep. De Emigratiewijzer is een online emigratiegids die duidelijke uitleg geeft over de registraties en processen die bij een emigratie naar Zweden komen kijken. De Emigratiewijzer bevat overzichtelijke stappenplannen en handige checklists.

Heb je de Emigratiewijzer al? Dan krijg jij €199 korting op het Wegwijstraject!

Jony
⭐⭐⭐⭐⭐

“Super fijn, persoonlijk contact. staat echt klaar voor alle vragen die je hebt! Het is een heel uitgebreid pakket waarmee je hulp krijgt!”

Jan
⭐⭐⭐⭐⭐

“Alles liep op rolletjes mede dankzij Daniëlle’s hulp. Super bedankt!”

Tijdens het Wegwijstraject sta ik naast je en ben ik er helemaal voor je. Je kunt mij ten alle tijden persoonlijk advies vragen, specifiek voor jouw situatie, en jouw zorgen met mij delen. Je hoeft echt niet alleen door dit intensieve proces te gaan. Laat mij jouw vraagbaak en rots in de branding zijn. We gaan dit avontuur samen tegemoet!

De investering voor het Wegwijstraject is:

€1149 inclusief btw voor 3 maanden
€1997 inclusief btw voor 6 maanden

Heb je de Emigratiewijzer al? Dan krijg jij €199 korting op het Wegwijstraject!

Marcelle
⭐⭐⭐⭐⭐

“Daniëlle geeft uitstekende informatie over emigreren naar Zweden. Echt een aanrader. Ze geeft praktisch advies maar ondersteunt je ook emotioneel. Bij twijfel doen!”