Introductie

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen voor jouw emigratie naar Zweden?

Ons verhaal

Met een kleine aanhanger achter de auto gingen we het avontuur tegemoet. Op weg naar Zweden met mijn man, ons zoontje en onze hond. Ik was nog nooit in Zweden geweest, maar voelde sterk de behoefte om hier te gaan wonen.

Wij zijn in het diepe gesprongen en hebben gaandeweg uitgezocht hoe een emigratie naar Zweden in zijn werk gaat. Dat heeft veel tijd, energie en frustratie gekost, maar het is ons gelukt. We zijn gelukkig hier in ons Zweeds huis, zo dichtbij de natuur.

Ik heb ontdekt dat veel mensen tegen dezelfde punten aanlopen in het proces van emigreren naar Zweden. Ik kreeg steeds meer vragen, die ik met liefde beantwoorde. Als ik het niet wist, dan zocht ik het uit. Het geeft zo veel voldoening om andere mensen te helpen om hun dromen uit te laten komen.

Emigratiecoach Daniëlle

Emigratiecoach Daniëlle

De prachtige natuur van Zweden

Sinds onze emigratie heb ik veel mensen geholpen om dezelfde reis te maken. Ieder op zijn eigen manier. Het helpen van anderen is mij met de paplepel ingegoten en na mijn HBO studie Social Work heb ik met veel plezier in verschillende takken van de zorg en hulpverlening gewerkt. Op een zeker moment besloot ik om dit te gaan combineren, zodat ik met de volle aandacht emigratiehulp en ondersteuning kan bieden. Dat was het begin van Wegwijs in Zweden.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.
Ik kan je wegwijs maken in de wereld van emigreren naar Zweden.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik help je graag!